Contactul direct cu alimentele

contactdirectcualimente-sigur-adecvatalimentelor-alimente-ambalaj-THIMM.jpg

Contact direct cu alimentele - 100% fără rețineri: foodWave® este sortimentul nostru de carton ondulat rezistent la migrare destinat contactului direct cu alimentele. În combinație cu vopseaua noastră specială acesta devine hidrofob și nu absoarbe grăsimea și este astfel optim pentru ambalaje destinate produselor umede sau unsuroase. Protejați-vă produsele cu foodWave®!

-->

Pentru produse umede sau unsuroase

Produsele de panificație și pe bază de aluat, cum ar fi croissantele, prăjiturile sau pizza au cerințe ridicate cu privire la ambalaje, deoarece aceste produse cedează grăsime și umiditate prin hârtia ambalajului. Mulțumită proprietăților constructive bune ale foodWave® în combinație cu lacul nostru special, ambalajele noastre foodWave® sunt optime pentru a fi utilizate cu produse umede sau unsuroase. Acestea sunt, de asemenea, flexibile și pot fi ajustate la aproape orice formă de ambalaj. 

Poate fi obținut cu certificat!

Sortimentul de carton ondulat rezistent la migrație foodWave® este produs 100% din fibre proaspete. Acesta este produs în condiții igienice strict controlate în fabrica noastră certificată conform standardului BRC, fiind utilizat clei de amidon ecologic. Acest sortiment de carton ondulat nu conține uleiuri minerale și este astfel ecologic și adecvat pentru alimente. Atunci când este utilizat lacul nostru special, ambalaje foodWave® pot fi reciclate fără nicio problemă. Dacă doriți putem obține certificarea ISEGA pentru ambalajele dumneavoastră foodWave®* și le livrăm cu o declarație de conformitate.

* În cazul ambalajelor certificate ISEGA nu este posibilă tipărirea pe acestea.

Se încarcă...